AnasayfaHaberlerEtkinlikler

Mengen’de Yeni Kan Bağışı Kampanyası

Mengen'de Aralık ayının ilk haftası Mengen Aşçılık Meslek ve Gastronomi Yüksek Okulu tarafından bir kan bağışı kampanyası düzenlenmişti en son. Bu tak

Türkiye Belediyeler Birliğinden Mengen’e Kamyon Hibe Edildi
Bolu Mengen Halk Eğitim Merkezi
Yeni Aşçılar “Aşçılık Andı” Töreninde

Mengen’de Aralık ayının ilk haftası Mengen Aşçılık Meslek ve Gastronomi Yüksek Okulu tarafından bir kan bağışı kampanyası düzenlenmişti en son. Bu taktir edilesi bir etkinlik yeniden Mengen ilçe meydanında Türk Kızılay ekipleri tarafından yeniden düzenlendi.

Türk Kızılayı Mengen Şube Başkanı Osman Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye meydanında düzenledikleri kampanyasının verimli geçtiğini belirterek, “Türk Kızılayı olarak ilçemizde her yıl belirli periyotlarla kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Katılım sağlayan değerli halkımıza, destek veren bütün kurum ve kişilere teşekkür ediyorum. Bundan sonra düzenlenecek tüm kampanyaların da bugün olduğu gibi kurumlar ve halkımızla işbirliği içerisinde verimli geçmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Kan bağışı kampanyası sonucun 40 bağışcıdan kan aldıklarını, bazı kişileri ise bazı sebeplerden dolayı geri çevirdiklerini belirttiler.

YORUMLAR

WORDPRESS: 2
  • comment-avatar
    Fatma 9 sene ago

    Böyle kan bağışı kampanyaları Mengen de sık sık düzenlenmeli sosyal sorumluluk çalışmaları güçlenmeli.

  • comment-avatar
    Mengenli 9 sene ago

    Bilinçli bir nesil geliyor 🙂

DISQUS: 0